pic3

Незважаючи на те, що немає жодних обмежень щодо придбання нерухомості в США іноземними громадянами, існують обмеження стосовно щорічного терміну їх перебування на території США. Громадянам більшості європейських країн дозволено перебувати на території США не більше 90 днів. Ті, хто бажає залишитися на період від 90 днів до 6 місяців, повинні мати візу B2, яка вимагає підтвердження наявності відповідних коштів для проживання на території США. А якщо Ви бажаєте залишитися в США на постійній основі, програма імміграційної візи для інвесторів EB-5 надає право постійного проживання для іноземних громадян та їх близьких родичів за допомогою інвестування в США.

 

Огляд програми EB-5

 

Імміграційна програма для інвесторів, також відома як EB-5, доступна іноземним громадянам, які інвестували або перебувають у процесі інвестування як мінімум 1 мільйона доларів США в нове комерційне підприємство, в штаті якого працюють мінімум 10 американських співробітників (на повний робочий день) протягом мінімум п'яти років. Іноземні громадяни, які інвестують в «цільової регіон працевлаштування», повинні інвестувати мінімум 500 000 доларів США.

 

Переваги візи ЕВ-5: 

 

  • Право постійного проживання для всієї Вашої родини при одній інвестиції
  • Чоловік, дружина і всі діти до 21 років, які не перебувають у шлюбі, отримують зелену карту
  • Можливість проживання в будь-якому місці США
  • Кошти можуть бути перераховані з будь-якого законного іноземного або американського джерела
  • Можна влаштуватися на будь-яку роботу, вести або почати будь-який бізнес, навіть вийти на пенсію
  • На отримання візи може подавати громадянин будь-якої країни
  • Немає жодних вимог до знання мови
  • Не потрібно спеціальної або бізнес-освіти
  • Користуєтеся тими ж привілеями, що й громадяни США
  • Безкоштовна освіта в державних школах
  • Вартість навчання в університеті така ж сама, як і для американських громадян
  • Доступ до медичного обслуговування за програмою «Medicare» через 5 років
  • Більш широкий ринок працевлаштування для ваших дітей в майбутньому
  • Можливість забезпечення зелених карт для своїх родичів
  • Отримання громадянства через 5 років.

 

Pic1

Вимоги для отримання візи EB-5

 

  • Власний капітал у розмірі мінімум 1 мільйона доларів США, або ж високий річний дохід
  • Мінімальна інвестиція у розмірі 500 000 доларів США
  • Медичне обстеження
  • Оплата мита Служби імміграції та натуралізації США (включено до адміністративних витрат)
  • Свідоцтва про народження
  • Свідоцтво про шлюб
  • Довідка про несудимість
  • Відсутність порушень імміграційного законодавства США в минулому
  • Докладна документація, що підтверджує джерело грошових коштів.

 

  

Питання та відповіді

 

Хто має право подавати документи на отримання візи EB-5?

 

Будь-яка людина, яка має достатньо коштів для інвестиції. Від інвесторів не вимагають конкретних знань чи досвіду, а також знання англійської мови. Проте їх грошові кошти повинні бути отримані законно.

  

Скільки часу знадобиться заявнику за програмою EB-5 для отримання зеленої карти?

 

Зазвичай заявнику за програмою EB-5 потрібно від одного до півтора року для отримання умовної зеленої карти. Півроку займає отримання схвалення за заявою I-526. Заявники, які живуть на території США, повинні чекати додаткові 6 місяців для схвалення документів на право проживання, але іноді це може зайняти більше часу в тому випадку, якщо перевірку даних не вдалося завершити вчасно. Заявники, які живуть за межами США, під час подачі документів повинні отримати імміграційну візу в консульському відділі посольства США, процес, який теж займає близько 6 місяців. Після отримання імміграційної візи через консульство інвестори і їх сім'ї отримують умовні зелені карти протягом декількох тижнів або місяців з моменту прибуття в США.

 

Чи є вексель капіталовкладенням?

 

Ні, вексель без забезпечення не є капіталовкладенням. Інвестиція повинна бути здійснена виключно реальними грошима. Як альтернатива, інвестор повинен продемонструвати, що його вексель є забезпеченим його або її власністю і такий вексель використовується підприємством для отримання акцій як інвестицій.

 

Чи можу я використовувати гроші, подаровані мені одним з батьків або іншим родичем, для отримання візи EB-5?

 

Так, за умови оплати податків на дарування. Необхідно продемонструвати, що подарунок є реальною угодою і подаровані кошти не будуть повернені назад після отримання зеленої карти.

 

Чи можу я використовувати кошти зі спільного рахунку?

 

Так, але інвестиція може надходити тільки зі спільного рахунку, власниками якого є заявник і його чоловік/дружина. Це правило не поширюється на рахунки, якими ви володієте спільно з іншими членами родини. Інвестор повинен простежити, щоб усі кошти надходили з рахунку під його/її ім'ям.

 

Що таке «умовна» зелена карта?

 

Умовна зелена карта - це тимчасова зелена карта з терміном дії 2 роки. Інвестор з візою EB-5 спочатку отримує умовну зелену карту перед тим, як він/вона зможе отримати безумовну. Коли інвестор успішно подає документи на усунення умов, інвестор і близькі члени його сім'ї отримують зелену карту на постійній основі.

 

Як мені почати процес?

 

Зв'яжіться з «Маямі Лайф, Інк.» за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , щоб призначити зустріч.

 

Скільки документів мені знадобиться?

 

Як можна більше документів; краще надати надлишкову інформацію про джерело ваших коштів, ніж недостатню, тому Служба імміграції та натуралізації США вивчає цю частину вашої заяви дуже детально.

 

Чи доступні візи EB-5 громадянам будь-якої країни?

 

Так, за винятком окремих випадків неприпустимості.

 

Чи застосовується Акт про збереження статусу дітей до візи EB-5?

 

Загалом, так. Згідно з положенням Служби імміграції та натуралізації США, Ваша дитина має бути молодше 21 років і не перебувати у шлюбі на момент подачі форми I-526.